11 خرداد 1401

عدم ایفای تعهد قراردادی و امکان مطالبه خسارت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید،
این جانب اردیبهشت پارسال در پیش فروش خودروی سایپا ثبت نام کردم و قرار بود اردیبهشت امسال یک ماشین ساینا تحویل بدن و علاوه بر اینکه حدود چهار ماه تاخیر داشته است و هنوزم تحویل ندادن چند روز پیش تماس گرفتن و میگن ماشین مشکل داره باید برگشت بدیم و یک ماشین جدید تخصیص بدیم و گفتن مدارک سند سبز و کارت ماشین رو بیار و یک فرم رو هم امضا کن که بفرستیم واسه تخصیص ماشین جدید،
الان سوال بنده اینه که چون دوباره ممکنه حدود پنج شیش ماه تحویل ماشین طول بکشه آیا بنده حق شکایت و گرفتن خسارت رو دارم یا خیر؟؟
(به خاطر تاخیر طولانی در تحویل که خارج از قرار داد است)
(ماشین رو تحویل نگرفتم، از شرکت ایراد داشته میگن بیا باید فک پلاک کنی برای تخصیص ماشین جدید)
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ به اسـتناد قرارداد تنظیمی فیمابین،، می توانید الزام شرکت خوانده را به ایفای تعهدات قراردادی ملـزم،، و یا مطالبه خسارت به لحاظ تأخیـر در انجام تعهدات قراردادی منجر به ورود خسارت بطرفیت شرکت خوانده را مطرح نمایید و خسارت تأخیر در تحویل خودرو، حسب مورد را بخواهید..