نگهداری مواد مخدر و ....

دسته بندی : مواد مخدر | جاسازی مواد برای متهم کردن
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشی. بخشید اگه در خانه کسی مواد جاسازی کنن وپسرم هم معتاد هست
آیا برای سایر خانواده هم دردسر ساز می‌شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی جاساز کردن مواد جهت متهم نمودن درصورت اثبات و ارایه ادله خیر برای سایر اعضای مشکلی بوجود نمی اید ولیکن درصورتی که ادله جهت اثبات ادعا نداشته باشد و قراین و امارات و یا تحقیقات محلی گزارشاتی مبنی بر ارتکاب جرایم مرتبط با مواد توسط کل اعضای خانواده بله احتمال انتساب اتهام وجود دارد. موفق باشید