24 خرداد 1402

کشف مواد مخدر داخل ماشین

دسته بندی : مواد مخدر | جاسازی مواد برای متهم کردن
مهدی عابدمسرورخواه
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام .بنده چهار سال پیش دونفر سوار ماشین کردم که جلو تر ماشین گشت پلیس ایست داد توقف کردم و رفتم پایین ببینم جریان چیه .پلیس ها شروع کردن به بازرسی ماشین و دیدم یه کیف کوچک از پشت سر صندلی راننده در آورد همینجور که مشغول بازرسی ماشین بودن اون دوتا فرار. کردن من دستبند زدن و بردن کلانتری. بعدش یکماه زندان نگه داشتن منو و با فیش حقوقی آزاد کردن حالا بعد چهار سال اونا رو گرفتن و منو هم دادگاه خواستن خواستم بدونم برامن باز مشکلی پیش میاد؟؟اینم بگم ک مامور کلانتری گزارش رو جوری نوشت که مواد مال من نیست مال اون دونفره ک فرار کردن.میشه راهنمایی کنید؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود برشما باتوجه به توضیحاتی که فرمودین جرمی متوجه شما نیست میتوانید از دونفر شکایت نمایید