10 مهر 1400

جهت خرید بیت کوئین مبلغی به شخصی دادم که در حال حاضر پول را از دست داده چکار باید کنم

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.
من به يه شخصي مبلغ سي ميليون تومان دادم تا برام بيت كوين بخره و به اصرار خودش باهاش كار كنه و بهم سود بده. روز اول هم باهم صحبت كرديم كه من بيت كوين ميدم ،بيت كوين ميگيرم اونم قبول كرد. مدتي بهم سود داد اما بعدش ديگه سود نداد. الان كه اصل پول كه همون بيت كوين رو خواستم نميده و ميگه ندارم و از دست دادم. من فيش واريز سي ميليون تومن رو دارم اما رسيد بيتكوين رو ندارم. قرارداد هم ندارم. ولي دو تا شاهد دارم.ميتونم ازش شكايت بكنم ؟ با چه عنواني؟ فقط به سي تومن ميشه رسيد يا بيتكوين هم ميشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم متاسفانه به دلیل مجازی بودن سرور های خرید و فروش بیت کوئین نمی‌توان از شخص مورد نظری استرداد مبلغ را درخواست کرد اما می توانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت اون شخصی که مبلغ را به ایشان داده اید بدهید و از شرح توضیحات اضافه در خصوص خرید بیت کوئین توسط ایشان بپرهیزید و فقط عنوان کنید مبلغ به عنوان قرض داده شده موفق باشید