تنظیم دادخواست برای دادگاه چگونه باشد؟

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی منقول
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
فردی با پسر من قولنامه نوشته که اسب به ایشان تحویل داده اما اسبی به ایشان تحویل نشده
وپسر من زیر قولنامه را امضا کرده که اسب راتحویل گرفته
تنظیم دادخواست برای دادگاه باید چطور باشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ با توجه به اینکه پسر شما در قرارداد فی مابین با فروشنده اقرار کرده که مبیع(اسب)را تحویل گرفته است موفقیت در دعوا کمی سخت خواهد بود لیکن در اینخصوص دادخواست الزام به تحویل مبیع میبایست تنظیم گردد بهتر است اظهارنامه ای نیز بدوا به ایشان ارسال دارید.خدمت تنظیم اوراق قضایی خدمت مجزایی بوده و انجام ان در این مقول نمیگنجد شما میتوانید جهت تنظیم دادخواست مربوطه به احدی از،متخصصین سایت از قسمت درخواست های حقوقی پیشنهاد دهید تا خدمت مربوطه ضمن هماهنگی در اسرع وقت انجام شود یا مشاوره تخصصی اخذ کنید تا راهنمایی لازم صورت گیرد موید باشید