28 خرداد 1401

اعسار از هزینه دادرسی دادخواست مطالبه وجه

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید بنده فرشید حسینی سال 1399با یه خانومی که فامیل هم حساب میشه ارتباط داشتم بعد از مدتی من خانوم رو صیغه کردم بعد از این کارها مدتی بعد بنده مبلغ 83,میلیون ازبانک واریز حساب خانوم کردم تنها مدرکی که از این خانوم دارم همون فیش یا پرینت بانکی هست بعد از مدتی که صیغه ی این خانوم تموم شد به بهانه های مختلفی دیگه زندگی نکرد و بهانه های متفاوت جدا شد این پولی که بنده زدم حساب اون خانوم به عنوان قرض که قرار شد 3ماهه پول رو برگردون به حساب بنده و انجام نداد این کار رو وبعد از شکایت بنده از دست اون خانوم به شورای حل اختلاف رفتیم سازش نکردیم در همون شورا که مسول شورا پرسیدن از اون خانوم که آیا قبول دارید که این آقا یعنی بنده به حساب شما پول واریز کرده 3بار جواب داد که بله قبول دارم اما کارت خانوم دست من یعنی بنده بوده من از اون کارت برداشت و خرج کردم که باز هر سری یه حرفی میزد این خانوم تا روز دادگاه رسید 1400/7/20ما رفتیم پیش قاضی ولی متاسفانه قاضی اعسار بنده رو قبول نکرد گفت باید مبلغ اعسار روواریز کنین منم با حرف زدن بسیار. قبول نکرد تا یه برگه منشی داد که هر دو ما امضا کردیم بعد قاضی گفت برو پول اعسار رو بریز تا بعد به پرونده تون رسیدگی بشه
حالا من برگه ی اعسار رو قبل از شکایت بردم اتاق مسئول ارجاع که نامه رو امضا کرد ولی قاضی قبول نکرد چرا
بعد از این اگه من این پول اعسار رو واریز کنم به حق خودم میرسم یانه ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اولا صلاحیت شـوراها در رسـیدگی به دعاوی مطالبه تا سقف بیست میلیون تومان می باشد نه 83 میلیون..، دوما؛ در صورتیکه منطور شما به عنوان خواهان دادخواست مطالبه، اعسار از پرداخت هزینه دادرسی باشد، با صـدور حکم بر رد اعسار از هزینه دادرسی؛ طرف ده روز پس از ابلاغ رفع نقص پرونده، بایستی هزینه دادرسی واریز گردد تا رسـیدگی به ماهیت پرونده ادامه یابد.. پیشنهاد می گردد جهت بررسی بیشتر و دریافت راهنمایی لازم، از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..