دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دانشجوام و هیچی به اسمم نیست هیچ هیچ فقط یه سیم کارت مهریه زنم 100 تا سکه س اگه بزاره اجرا ناشزه ش کنم و زن بگیرم تقریبا چند وقت یه بار باید سکه بدم بهش لطفا یه تقریبی بهم بگید ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر توانایی پرداخت مهریه را ندارید باید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید و دادگاه بر اساس توانای مالی شما حکم مقتضی را صادر خواهد نمود و معمولاً حداقل هر 6 ماه یه سکه تعیین خواهد شد