استعلام درباره وضعیت فرد مفقودی

دسته بندی : کیفری | اعلام مفقودی شخص
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر برادرم سال ۸۵تو پایان نامه ارشدش با استادش مشکل خورد ارشد حقوق دانشگاه شاهد بود تا همین چندوقت پیش افسردگی گرفته بود و دنبال کارش بود بخاطر این مسائل و بیکاری وافسردگیش ما به اختلافات خانوادگی رسیدیم تااینکه آبان ماه نامه گذاشت رفتم اسفند میام که نیودمده هیچ وسیله ای نبرده باخودش حتی عینکش باکارتش خریدی نداشته گوشیش خاموشه ازطرفی تمام اسناد خانوادگی مارو تو بانکی گذاشته که نگفته چیه استعلام گرفتیم ثبت فوتی نبوده گقتیم شتاید بخاطر خریدوفروش مالی که داشت و مشکل بااستادش زندانی شده باشه یک ماه گذشته جواب استعلام زندان تهران نیومده چون ماخودمون قبلا تهران بودیم وارشدشم تهران بود که مدرکشم ندادن زندان قم نبوده میگن اگر زندان سیاسی باشه نمیگیم کجاست ماچیکار کنیم بفهمیم کجاست و ردی ازش داشته باشیم خطش خاموشه از اول کلا هم چیزی به ماازکاراش نمیگفت

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. اگر آخرین محل اقامت ایشان تهران بوده، با مراجعه به اداره آگاهی تهران اعلام مفقودی بفرمایید. با تشکیل پرونده، استعلام‌ها و اقدامات لازم برای پیدا کردن نامبرده بصورت خودکار انجام خواهد شد و نیاز به اقدام خاصی از طرف خانواده نیست.