24 مرداد 1402

عدم مراجعت شخص به منزل

دسته بندی : کیفری | اعلام مفقودی شخص
حمید غیاثی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام یکی از دوستام مادرشو گم کرده حالش این چند وقت خیلی بده میشه با کد ملی و اسم و فامیل و عکس قدیمی پیداش کرد؟
ص

پاسخ کارآموز وکالت :

درود ، با در دست داشتن مدارک شناسایی ایشان ، به کلانتری مراجعه و نسبت به مفقودی نامبرده با ذکر تاریخ اقدام نمایید. همچنین میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی این مهم را به دادستانی اعلام بفرمایید و مراتب به اگاهی اعلام میگردد.