02 دی 1402

دختر 7 ساله گم شده چگونه پیگیری شود؟

دسته بندی : کیفری | اعلام مفقودی شخص
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پدرخانومم از مادرخانومم جداشدندچندین سال پیش ومادرخانوم من ازدواج مجدد کرده که خاصل ازدواج یک پسره 19ساله هست من دوتا خواهرخانوم دارم که متاسفانه دخترکوچیک این خانواده که خواهرزنم هست الان 7ساله که هیچ اثری ازش نیست ومادرخانومم واون ناپدری خانومم هیچ اقدامی واسه شکایت نکردند ولی ادعا میکنند روزای آخرباشخصی بنام حسین که آدرس محل زندگیش وهم به من دادند درارتباط بوده من خودم تحقیق کردم وفهمیدم حسین که شیشه مصرف میکرده با خواهرزن من حتی به خونه مادر زن من رفت واومد داشته ولی بااین وجود حاضربه شکایت نشدند میخاستم ببینم من یا همسرم که میشه خواهر گمشده میتونیم بریم شکایت کنیم البته همسرم میگه میترسم برای اینکه دیر اقدام کردیم واسه مادرم دردسربشه یاواسه خودمون لطفاً میشه راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.شما الان هم دیر نشده حتما موضوع را به دادستانی محل زندگی اقامت خانواده همسر که این اتفاق اقتاده سریعأ اطلاع رسانی کنید تا بیش از این دیر نشود ضمنا چون با مقامات قضایی همکاری می کنید مشکل ساز نخواهد بود موفق باشید.