03 خرداد 1402

برداشت غیر مجاز از حساب دیگری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
مهرناز قیاسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام فردی در سازمانی خدمت میکرده و در یه بی عقلی لگم مبلغ ۸۰ تومن و در طی مدتی از کارت مراجعین برداشت کرده والان مبلغ رو عودت داده به سازمان منتها اعلام کردن باید به قضایی معرفی بشه خواستم ببینم کیفری چی هست چقدر طول میکشه جای دفاع داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام همراه گرامی سایت وکیلوند در پاسخ به سوال حضرتعالی برداشت از حساب دیگری عنوان مجرمانه دارد و با توجه به سمت و موقعیت شغلی و نحوه برداشت شما که در بستر اینترنتی بوده است یا غیر عنوان مجرمانه متفاوت داشته است و قابل پیگیرری است