05 خرداد 1402

دادخواست الزام به فک رهن

دسته بندی : حقوقی | الزام به فک رهن
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام عرض ادب واحترام
واحدی دارم۶۵متر دریک مجتمع ۲۷۰واحدی.سازنده ملک بخاطر بدهی به بانک کل مجتمع در رهن بانک قرارگرفته مبلغ بدهی به بانک درطول ۱۷سال۷برابرشده ازطرفی بعدازفوت سازنده اصلی وراث ،ملک رو ازطریق دادگاه موردبازداشت قراردادن البته قبل ازبازداشتی حدود۱۵۰نفرازمالکان نامه الزام سند ازطریق دادگاه گرفتن.بنده شخصا دوسال پیش اقدام کردم جواب دادگاه عدم صدور الزام به سندبود چون ملک دربازداشت قرارگرفته هم اکنون بنده برای الزام به سند چکار باید بکنم ضمنا هنوز ملک دربازداشت میباشدآیابصورت مستقل میتونم اقدام کنم؟ممنون ازشما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام _ شما باید ابتدا دادخواست الزام به فک رهن را علیه ورثه مطرح کنید،پس از اتمام الزام به تنطیم سند را طرح نمایید.