07 خرداد 1402

در مورد تصادفات رانندگی و مسئولین پرداخت دیه

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سوال کاربر:
سلام وقت بخیر من با خاور با ی پراید تصادف کردم و پراید مقصر ۱۰۰درصد شد چرا قاضی میگه باید خانواده طرف بیان رضایت بدن تا ماشین خاور ازاد بشه ایا قانونی هست من بتونم ماشینم ازاد کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود مطابق با قانون رفع توقیف اتومبیل باید با دستور مقام قضایی باشد علی ایحال در فرض سوال شما اطلاع دقیقی نداریم که که اظهار نظر قطعی کنیم گاها عموم مردم مدیر دفتر را قاضی فرض میکنند و یا مامور کلانتری را و اینکه پرونده شما الان در چه مرحله ای است جهت اخذ پاسخ قاطع وقت مشاوره از همین سایت رزرو بفرمایید با جزئیات بیان کنید تا همکاران مشاوره فرمایند