07 خرداد 1402

اثبات معامله به قصد فرار از دین

دسته بندی : کیفری | معامله به قصد فرار از پرداخت دین
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من از طریق دفترخانه ای که ۱۴۰۱/۰۲/۰۱ عقد کردیم متوجه شدم خانمم در تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۵ مهریه اشو از طریق سازمان ثبت اجرا گذاشته ولی من در تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۱۶ آپارتمان ۷۰ متریمو به نام مادرم سند قطعی زدم ولی مبلغی بین ما تبادل نشد و در تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۰ ماشین کوییکمو به نام برادرم زدم حالا با توجه به اینکه یکماه قبل اجرا مهریه سند زدم فرار از دین محسوب میشه؟چون اکثر وکلا میکن نمیشه ولی یه سری میگن میشه باید ۶ ماه زودتر انتقال میدادی لطفا توضیح بدید واقعا سردرگم شدم مرسی

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و عرض ادب کاربر محترم با توجه به اینکه تاریخ معاملات فوق الذکر قبل از تاریخ به اجرا گذاشتن مهریه بوده و شما در تاریخ انتقال خانه و خودرو دینی بر گردنتان نبوده و محکومیتی از بابت پرداخت مهریه به همسرتان نداشته اید لذا معامله به قصد فرار از دین تحقق نمی یابد .