09 دی 1402

ایا قاضی قرار منع تعقیب را نقض خواهد نمود؟

دسته بندی : کیفری | معامله به قصد فرار از پرداخت دین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام‌
اگر زوجه در دادسرا حهت معامله فرار ازدین شکایت کنه ....و قاضی یا دادیار طبق وحدت رویه و ماده 21 و هنوز حکم قطعیت نشده .پرونده مختومه شده و منع تعقیب رای داده شده
شاکی ده روز مهلت دارد .
ایا برای زوج پیامک میاد که اعتراض کرده یا خیر
می تونه رای قاضی نقض کنه
لطفا به صورت بیان نمایید
و محرمانه باشد
با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ در صورت اعتراض شاکی ب قرار منع تعقیب از طریق بررسی سامانه عدل ایران در جریان قرار خواهید گرفت در مورد نقض قرار صادره بطور کلی معامله و انتقال اموال قبل از حکم قطعی مصداق فرار از دین کیفری نیست لذا بعید است رای دادسرا در این مرحله نقض شود ب احتمال زیاد تایید خواهد شد موید باشید