17 آبان 1402

فروش مال به قصد فرار از دین

دسته بندی : کیفری | معامله به قصد فرار از پرداخت دین
یونس مرزبانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب وقت بخیر ببخشید من همسرم خانوم رو طلاق داده ازدواج کردیم ماشینی که منبع درآمده ایشون هست بنا به ثبت نام برای ایران خودرو به نام بنده زدن خانوم شکایت کرده 12میلیون جریمه شویم آخرین وقت دادگاه چند روز پیش بود الان رای صادر شده همون تایید شده 12تومن جریمه شویم نوشته بر اساس ماده 443و455اما سهنی از تحویل ماشین به اون خانوم نشده ایا ماشین مال ماست یا باید تحویل بدیم ممنون میشم پاسخگو باشید قلبم اومده توی دهنم چون این ماشین منبع درآمد ماست همسرم اینو از دست بده کار توی اداره هم از دست میده😭😭😭😭

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود معامله به قصد فرار از ادای دین جرمه و شما احتمالاً به این خاطر محکوم شدید.اگر ماشین موجود باشه توقیف و تمام یا قسمتی از مهریه از این محل پرداخت میشه. باید دادنامه رو ملاحظه کرد تا بشه نظر قطعی داد.