07 خرداد 1402

خسارت تاخیر تادیه چک از چه زمانی است؟

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من چند فقره چک از شخصی تطلبکارم برگشت خورده برای 16 سال پیش دو تاش گواهینامه داره سه تاش نداره بانک هم توی سیستم نداره اطلاعات رو آیا اقذام کنم از تاریخ سر رسید تاخیر تادیه محاسبه میشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت چک محاسبه می شود . لذا فقط آن دو تا که گواهی عدم پرداخت بانک دارند خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد .