08 خرداد 1402

اعتراض به قرار منع تعقیب در نشر اکاذیب

دسته بندی : کیفری | انتشار اکاذیب از طریق رایانه
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سوال از خدمتتون داشتم یک نفر در اینستا علیه یکی از آشناها که پزشک هستند توهین و نشراکاذیب منتشر کرده حالا دادسرا قرار منع تعقیب صادر کرده چون که طرف مقیم آلمان هست پلیس فتا ادمینشو شناسایی نکرده حالا الان باید چه کار کرد؟
ممنون میشم پاسخ بدین چون قضیه ابرو هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان اعتراض به قرار منعتعقیب در مدت ۱۰ روز وجود دارد. اگر شخص خود امکان اعتراض ندارد از طریق وکیل دادگستری اقدام کند.