29 مرداد 1402

شخصی علیه دیگری از طریق پیام رسان داخلی و خارجی مطالبی رابه شخصی دیگر به ناروا وبه کذب نسبت می دهد چگونه باید برخورد شود؟

دسته بندی : کیفری | انتشار اکاذیب از طریق رایانه
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام زمینی طبق قرارداد بامالکین تفکیک کرد م درصدی سهم همه واگذار شده است .وسند بنامشان شده است .اما فرزند یکی ا ز مالکین که طرف قراردادهم نیست
در وات سا پ گروی باز کرده علیه بنده مطالبی ناصحیح و نادرست بدن مدرک منتشر می کند بیشتر کسانی هم که عضو گروه کرده ربطی به موضوع ندارند. لطفاً بفر مایید تکلیف بنده چیست؟از راهنمائی شما سپاس. گذارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما می توانید علیه ایشان طرح شکایت تحت عنوان نشر اکاذیب از طریق پیام رسانها ی داخلی یا خارجی اقدام کنید موفق باشید.