11 خرداد 1402

فسخ قرارداد و مطالبه خسارات

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من یک ماشین خریدم پولش رو هم تمام دادم اونم وکالت داد بعد رفتم سند بزنم ازم معاینه خواست بعدش رفتم ک معاینه بگریم متوجه شدم تاریخ کپسولش گذشته می خواستم بدونم میشه ازش شکایت کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود بستگی به مفاد قرارداد شما دارد. اگر در قرارداد کافه خیارات را اسقاط نکرده اید و چنین بندی در قرارداد وجود ندارد امکان مطالبه خسارات به استناد خیار عیب را دارید.