11 تیر 1401

انتشار مطالب از طریق اینستاگرام بر علیه آموزشگاه تعمیرات

دسته بندی : کیفری | انتشار اکاذیب از طریق رایانه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده دراموزشگاه تعمیرات برد ثبت نام کردم که اخر دراومد ازبنده فقط پول گرفته وبه فنی حرفه ایی واسه گرفتن مدرک معرفیمون نکردوکلاهبرداری کردن بعد اومدن درخونمون ابرو ریزی کردن بعد رفتن درمسجدجایی که پدرم کار میکنه بهش توهین کردن بعد بنده این کارشونو دراینستگرام استوری کردم فیلم کاراشونو پخش کردم بعد رفتن شکایتم کردن پلیس فتا فرستاد دنبالم منم رفتم گفت کارت جرمه انجام دادی بنویس من اینکارو کردم نوستم بعد نوشتم که شاکیای بنده حضوری اومدن ابروریزی کردن وبنده مجازی بعد ازکاری که کردن اینکارو کردم ومدرک دارم اموزشگاه غیرقانونیه پلیس فتا گفت اظهاراتو میفرسیم واسه قاضی بعد بهت زنگ میزنیم حال شما میگین بابنده چکار میکنن؟ قاضی میفرسه دنبالم ازحقم دفاع کنم یانه! چه حکمی واسم میبره وچی برم بگم که له نفعم باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اقدام شما در انتشار مطالب بر علیه آموزشگاه تعمیراتی از طریق فضای مجازی، طبق قانون جرم محسوب می گردد و با شکایت شاکی خصوصی، موضوع با ارجاع به پلیس فتا، قابل بررسی بوده و نتیجه از طریق دادگاه مورد رسیدگی و صدور حکم واقع می گردد.. شما می بایستی از همان ابتـدا از طریق قانونی نسبت به احقاق حق خود اقدام می نمودید، نه از طریق توسل به فضای مجازی.. در حالت کلی؛ موضوع مطروحه شما نیاز به بررسی و ارائه راهکار دارد که در صورت نیاز می توانید از طریق رزرو مشاوره تلفنی، راهنمایی لازم را دریافت نمایید..