29 مهر 1400

رابط نامشروع بین طرفین

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پسری مجردم که با دختر دایی خود بدون اطلاع والدین و هیچ کسی در خانه ای جداگانه زندگی میکنیم و همسن هستیم . البته این خانم دوبار ازدواج کرده ولی حالا مطلقه هست . رابطه عاطفی عاشقانه شدیدی بین ما برقرار هست و متاسفانه بدون جاری شدن صیغه و قراردادی قانونی و شرعی رابطه جنسی منظم داریم . درخواست زندگی جداگانه و رابطه جنسی و اصرار بر تداوم شرایط موجود و.... از طرف این خانم بوده و من رو تحت فشار بر باقی ماندن بر این وضعیت قرار داده . میخواستم بدونم در صورت کشف روابطمان از طرف خانواده دختر و طرح شکایت چه مجازاتی برایمان متصور هست ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم به جرم رابطه نامشروع به 99ضربه شلاق محکوم خواهید شد