12 خرداد 1402

در صورت مطالبه سفته توسط کارفرما چه کنم؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من یک سال در مجموعه ای فعالیت کرده ام از تاریخ ۱ اسفند استعفا دادم و مسیول شیفت اعلام کرد بعد از. یک ماه می‌توانم بروی. من بعد از ۳۵ روز ترک کار کردم. و الان کارفرما سفته را به اجرا گذاشته است. در صورتی که من استعفا دادم و موافقت شده و روی سفته هم نوشتم حسن انجام کار

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ در صورتیکه اتمام رابطه کاری با استعفا و قبول کارفرما و بعبارتی با توافق طرفین انجام شده باشد موجبی برای مطالبه سفته ضمانت حسن انجام کار وجود نخواهد داشت در این موارد مطالبه و وصول وجه سفته مشروط ب احراز تخلف شما از تعهدات قراردادی و تخطی،از حسن انجام کار و ورود خسارت و ضرر و زیان ب مجموعه و کارفرماست و بار اثبات ادعا بر عهده مدعی و ان مجموعه و کارفرما خواهد بود در غیر اینصورت نه تنها در مطالبه وجه سفته نتیجه ای نخواهند گرفت بلکه شما نیز میتوانید علیه کارفرما شکایت کیفری و حقوقی مطرح نمایید موید باشید