14 خرداد 1402

ثبت برند و پیگیری رون ثبت ان

دسته بندی : مالکیت معنوی | علائم تجاری
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما
در جریان ثبت برند در قسمت آگهی روزنامه به لوگوی تقاضای ثبت برند اعتراض شد و به کمیسیون ارجاع داده شد بعد از دوسال رای کمیسیون به نفع متقاضی ثبت برند اعلام شده الان برای ادامه ثبت برند چکار باید کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود با توجه به انلاین بودن تمام مراحل ثبت برند از طریق سامانه ثبت برند طی یک درخواست ، تقاضای ثبت برند و ادامه رسیدگی به درخواست را خواستار شوید.