19 خرداد 1402

عدم پرداخت قسمتی از ثمن معامله

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام‌‌ زمین‌ کشاورزی‌ را بصورت‌ق ولنامه‌ فروختم‌ ولی‌ خریدار‌ هنوز‌ قسمتی‌ از‌ ثمن‌ معامله‌ را پرداخت‌ و زمین‌ را تحویل‌ نمیگیرد‌ چون‌ همسایه‌‌ کنار‌ زمین‌ یک‌ جوی‌ اب‌ غیر‌ قانونی‌ از‌ وسط‌ زمی‌ عبور‌ داده‌ من‌ از‌ همسایه‌ شکایت‌ کردم‌ ولی‌ قاضی‌ رای‌ داده‌ شما‌ مالکیت‌ ندارید‌‌ در حالی‌ که‌ من‌ هنوز‌ کال‌ ثمن‌ ران گرفتم‌ و زمین‌ را‌ تحویل‌ ندادم‌ و اختلاف‌ جوی‌ اب‌ در زمان‌ مالکیت‌ بنده‌ بوده‌ لطفا‌ راهنمایی‌ کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی از زمانی که قولنامه نوشتید ،شما دیگر مالک نمی باشید و میتوانید دعوای مطالبه الباقی ثمن معامله را مطرح نمایید . موفق باشید