23 خرداد 1402

خرید مسکن از مورث (پدر)

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
صابر نصرالله نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدرم یک واحد آپارتمان را از طریق اقرانامه رسمی در دفتر اسناد رسمی به من واگذار کرده همچنین وکالت بلاعزل کاری هم داده که دنبال کار های انتقال بروم ولی من حدود 3 ماهی کار انتقال را به دلیل مشغله کاری عقب انداختم والان متاسفانه پدرم فوت کردن و برادرانم خانه ای که پدرم به من اقرارکرده را می‌خواهند با بقیه اموال تقسیم کنند، خواستم بدونم آیا من با اقرارنامه رسمی میتوانم شکایت بکنم و سند رسمی بگیرم یا نه ممنون.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. با توجه به فوت پدرتان وکالت تنظیمی فاقد اعتبار است ولی با توجه به اقرار نامه میتوانید دعوی اثبات بیع یا هبه مطرح کنید. اگر واریزی به حساب پدرتان دارید پیوست دادخواست نمایید و اگر شاهدی مبنی بر وقوع هبه یا بیع دارید هم مشخصات گواهان را در دادخواست ذکر کنید و تقاضای استماع گواهی گواهان را کنید