26 خرداد 1402

توقیف کالای قاچاق وضبط خودروی توقیف شده

دسته بندی : کیفری | دخل و تصرف در اموال توقیف شده
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یه بار برنج از باربری تهران گرفتم بارنامه دولتی هم دارم بار را در مقصد گرفتند و گفتند قاچاق است صاحب بار هم آمد گفت بار مال من است و راننده بی گناه است ولی ماشین من راهم توقیف کردند و گفتند تا زمانی که صاحب بار جزای نقدی بارش دو نپردازد ماشین آزاد نمیشود صاحب بار هم می‌گوید پول ندارم بدهم حالا تکلیف من چیه من که از همه چی بی خبر بودمو بارنامه هم دارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.در پاسخ باید اعلام نمایم شما باید درخواستی خطاب به قاضی مربوطه ارسال و ر آن درخواست آزادی خودرو را نمایید .در صورتی که صاحب بار با قید ضمانت آزاد شده باشد وخودرو نیز قانونا بابت حمل کالای قاچاق ضبط نشده باشد می توانید خودرو را رفع توقیف کنید بهتر است جهت راهنمایی بیشتر از طریق همین پنل با بنده در ارتباط باشید