22 اسفند 1402

وقت نضارت قضایی در سایت عدلیران

دسته بندی : کیفری | دخل و تصرف در اموال توقیف شده
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پرونده مطالب دیه داشتم مدارک کامل از جمله اقرار متهم ، گواهی پزشکی قانونی ودیگر مدارک و تحویل قاضی دادم و در جلسه رسیدگی قاضی فرمودند که اقدام به صدور رای میکنن ولی الان در سایت عدل زده شده وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از قاضی شعبه به دفتر تجدید وبه وقت نظارت به تاریخ 1403/3/29 تغییر کرد.
میخواستم بدونم امکان داره قاضی زودتر از تاریخ تعیین شده اقدام به صدور و ابلاغ رای کند ؟ایا امان دارد با ارسال لایحه رای زودتر ابلاغ بشه.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام این پیام بخاطر طولانی تر شدن روند رسیدگی در شعبه از حالت معمول است