30 مرداد 1402

دخالت یا تصرف در اموال توقیف شده

دسته بندی : کیفری | دخل و تصرف در اموال توقیف شده
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام .
موضوع :کلاهبرداری یا فروش مال غیر
با عرض سلام وخسته نباشید خواستم سوال کنم که شخصی یک زمین پنج هزار متری به ما فروخته وبعد از فروش زمین وبعد از گذشت زمان سر موضوعی فهمیدیم که زمینی که ما خریدیم از پنج شعبه مختلف اجرای احکام دادگاها توقیف هست و بدین معنی که شخصی که زمین مورد نظر را به مازمانی که قولنامه کرده خودش خبر داشته به خاطر موارد حقوقی از پنج جا توقیف هست ولی نه به ما گفته بود و نه ما متوجه شدیم به هر حال گول خوردیم .
آیا شخصی که زمین که مال خودش بوده ولی موقعه معامله از پنج جا توقیف بوده و به ما فروخته میشود شکایت کیفری کرد اگه میشود باید موضوع شکایت چه نوشته شودو باید چه شکایتی کنیم ؟
با تشکر ازشما

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام در فرض سوال حضرتعالی امکان شکایت وجود دارد و عنوان آن دخالت و تصرف در اموال توقیف شده می باشد.