27 خرداد 1402

امکان طرح شکایت کیفری با عنوان مزاحمت

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
بهنام تاجرمشایی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
خانه ما در کنار کوچه بن ب

ست واقع شده است بچه های همسايه که فصل تابستان وایامتعطیلات میایند از ساعت ده صبح تا ٨یا٩ شب بزی فوتبال و دیگر بازی ها وسرو صدا ی زیاد اسایش ما را گرفتم اند به وری که در حياط که هیچ در حال خانه هم نمی توانیم استراتحت کنم ‌وشیشه درب داخل کوچه را هم شکستهاند واعتراص می کنیم درجواب اولیاشان می گويند شما بایدسروصدا بچه هایما تحمول کنید کوچه را نخریده اید وحاضر به تعویض شیشه نمی شوند باید من چار کنم چون اصلی در این خانه اسایش وارامش ناریم تعطیلات یغ

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌ و ادب ... میتوانید نسبت به طرح دعوای مزاحمت و سلب آسایش و اخذ خسارات وارده اقدام نمیایید. و بدوا میتوانید اظهارنامه ارسال نمایید