27 خرداد 1402

حفر چاه غیر مجاز توسط افراد

دسته بندی : کیفری | استفاده غیر مجاز از آب
ابوالفضل فلسفیان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
پس از پر کردن چاه غیر مجاز مسئولیت کسی که پرونده تقاضای مجوز بهره برداری به نام اوست چیست؟؟باید چه اقدامی انجام دهد که در برابر چاه مسدود شده مسئولیتی نداشته باشد
یعنی همسایگان یا سایر شرکای قبلی نتوانند چاه را خالی کرده واستفاده کنند

پاسخ کارآموز وکالت :

مطابق قانون توزیع عادلانه آب متقاضی صدور پروانه بهره برداری بعداز پرنمودن چاه ابتدا باید جریمه خسارت به آبخوان و هزینه پر و مسلوبالمنفعه نمودن چاه را پرداخت نماید و بعداز آن تقاضای مختومه شدن پرونده دهد. درخصوص عدم استفاده همسایگان باتوجه به اینکه پرونده مختومه شده است مسعولیتی متوجه متقاضی نیست. درصورت حفرمجدد و استفاده همسایگاه افرادی که اقدام به حفر و استفاده نموده اند مسعول هستند.