07 تیر 1402

حفر غیر مجاز چاه آب و انسداد آن

دسته بندی : کیفری | استفاده غیر مجاز از آب
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام برادرانم در زمین من بدون اجازه و بدون جواز حفر چاه آب نموده اند در صورتی که بنده به خاطر کهولت سن قادر به کشاورزی نبودم اصلأ از این موضوع خبر نداشتم و بعد از یک سال متوجه شدم که رفتم وسایلی که متعلق به چاه بود برداشتم چون وسایل چاه متعلق به خودم بود وچاه نیز در ملک بنده حفر نموده اند اکنون ازم شاکی شده اند به عنوان ممانعت ازحق وتصرف غیر قانونی حق آب
دیگری لطفاً راهنمایی کنید .آیا دادخواست متقابل میتونم بزنم آخه چهار روز دیگه نوبت دادگاه داریم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورت داشتن مدارک مالکیت نسبت به زمین مورد ادعا ،دعوی آنان رد میگردد شما باید طبق مدارک مالکیت خود دفاع نمایید و غیر مجاز بودن چاه را در دادگاه مطرح نمایید ک دادگاه موضوع را از اداره منابع آب استعلام و در صورت احراز غیر مجاز بودن نسبت به انسداد چاه تعین تکلیف می نماید در ضمن در صورت داشتن سند مالکیت رسمی می توانید علیه آنان دعوی خلع ید مطرح نمایید