27 خرداد 1402

فروش مال غیر و فروش مال وقفی

دسته بندی : حقوقی | اثبات وقفیت
عاطفه علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دایی بنده زمان حیات زمین وقف خاص خودش رو به شخصی فروخت و بعد از فوتش به علت وقف بودن با شکایت پسرش باطل شد . خریدار حالا میگه فروشنده گفته این ملک وقفیم رو تبدیل به احسنش میکنم و منم بخاطر این خریدم .یعنی خریدار میذدونستع وقفه اما از روی حرف فروشنده (داییم) ک گفتع تبدیل به احسن میکنم خریده. حالا این خریدار ادعای جهل به مستحق للغیر بودن مبیع میکنه که ارزش برابر قیمت زمین رو مطالبه میکنه. ایا این ادعاش پذیرفته میشه؟ ( با توجه به علم به وقفیت اما قول به تبدیل به احسن فروشنده) سپاس.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

توضیحات نامفهوم است و پیوستگی ندارد . برای پاسح سعی کنید توضیح بهتری ارائه دهید ممنون