31 خرداد 1402

تکمیل اظهارنامه مالیاتی

دسته بندی : مالیاتی | هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من شریک دارم و رفتم اظهار نامه پر کنم چون شریکم به عنوان نماینده ت سیستم هست گفتن که باید خودش باشه و همین که ما چن وقتی جدا شدیم و اونم نمیاد اظهار نامه پر کنه تکلیف چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در صورت امکان به قسمت ویرایش اطلاعات رجوع و نام اورا حذف کنید والا باید او را راضی کنید تا اظهارنامه بدهد.