11 آبان 1401

مالیات بر ارث به سپرده متوفی

دسته بندی : مالیاتی | هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشد من پدرم در بیمارستان فوت شدند تقریبا صبح من از حساب پدرم پول ساتنا کردم و پدرم قرار بود چند روز بعد مرخص شود بطور ناگهانی همون روز به رحمت خدا رفت حالش بد بود ولی نه اینکه در حد مرگ حالا میخوام بدونم ایا مالیات بر ارث به سپرده تعلق میگیره چون روز برداشت از حساب و روز فوت یکی بوده البته برداشت قبل فوتشون بوده با تشکر

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام ،کاربر گرامی بر اساس ماده ۱۷ ق.م.م، اموال و دارایی هایی که در نتیجه فوت شخص اعم از فوت واقعی یا فرضی انتقال می یابد، به شرح زیر مشمول مالیات است: نسبت به سپرده های بانکی، اوراق مشارکت و سایر اوراق بهادار و سودهای متعلق به آنها و همچنین سود سهام و سهم الشرکه تا تاریخ ثبت انتقال به نام وراث و یا پرداخت و تحویل به آنها به نرخ سه درصد ۳% .