31 خرداد 1402

قانون کپی رایت شامل فایل پی دی اف می‌شود ؟

دسته بندی : جرایم سایبری | نقض حقوق مولف
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و درود
ببخشید آیا قانون کپی رایت شامل فایل پی دی ف هم می شود؟
و اینکه اگر شخصی برای مثال محتوای (فقط محتوا) یک فایل پی دی اف نمونه سوالات امتحانی را کپی کرده باشد و این متن و محتوا را در قالب متفاوت تهیه کرده باشد و منتشر کند (انگار محتوا رو شخصی سازی کرده باشه) مشکلی داد.
در واقع اون اثر رو منتشر منتشر نکرده اثری که خودش تهیه کرده رو منتشر کرده فقط برای مثال قالب عوض شده ، شکل و شمایل عوض شده، فونت ها عوض شده و...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی هر فردی تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است بدون اجازه مولف و به نام شخص دیگری غیر از پدیدآورنده نشر منتشر کند به حبس از شش ماه تا 3 سال محکوم می‌شود.