27 آذر 1401

مطالبه عدم کارکرد خودروی نوقیفی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،در خصوص خودرو سواری که به دستور قاضی توقیف و به پارکینگ منتقل شده می توان مطالبه خواب خودرو و اجرت المثل کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه خودرو متعلق به غیر بوده و یا بلحاظ مال غیر بودن، دستور توقیف ناشی از اشتباه صورت گرفته باشد، و معترض ثالث با اعتراض ثالث و اثبات مالکیت، موجبات رفع توقیف خودرو موجب گردد.. در اینصورت می توان پس از تأمین دلیل و محاسبه و برآورد میزان خسارات وارده توسط کارشناس دادگستری، خسارات ناشی از خواب و عدم کارکرد خودرو را طی طرح دادخواستی مطالبه نمـود.. در صورت نیاز جهت بررسی بیشتر می توانید از طریق مشاوره تلفنی، راهنمایی کامل را دریافت نمایید.. مؤید باشـید..