04 تیر 1402

اصلاحیه ی صلح نامه ی عادی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید یک سوال داشتم اگر صلح نامه ای عادی چاپ شده بین چند نفر و با حضور دو شاهد تنظیم شده باشد و بعد از دو روز (3 ) مورد ایراد متنی و غیره همان صلح نامه تغییر داده شده باشد مثلا ( عرصه و اعیان ) به اعیان _ ملک مسکونی به عمارت با دکان _ و یک قسمت از شروط همان صلح نامه به طور کامل حذف شده باشد البته این تغییرات با نظر همه مصالح و متصالحین بوده و در متن صلح نامه نیز نوشته شده با تایید مصالح و متصالحین اصلاح شده است ولی نسخه قبلی که اصلاح نشده است در اختیار شاهد دوم می باشد نکته اصلی این است که فقط یکی از شاهدان که قبلا بوده دوباره حضور پیدا کرده و همان طور که گفتم یک نسخه از صلح نامه که اصلاح نشده بود قبلا در اختیار شاهد دوم است العان مصالح فوت شده و متصالحین اقدام به طرح شکایت برای الزام به تنظیم سند می کنند آیا ورثه مصالح یا کسان دیگر می تواند به این 3 مورد تغییرات با استفاده از نسخه ای که تغییر نکرده و در اختیار شاهد دوم بوده رای به جعل یا ابطال کنند در حالی که شاهد اول شهادت می دهد که تغییرات مورد نظر دو روز بعد از نوشتن در حضور او اتفاق افتاده است ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام کاربر گرامی چنانچه ذیل صلح نامه ی جدید ذکر شده باشد که به حضور دو شاهد رسیده ولی یک شاهد امضا زده بله میتواند مورد جعل یا ابطال واقع گردد