12 تیر 1402

اگر شکایت به اتحادیه فایده ای نداشت به کجا شکایت کنیم

دسته بندی : تعزیرات | نداشتن پروانه کسب
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر اتحادیه صافکاران به سبب شکایت اینجانب از صافکار و به علت عدم پروانه کسب اقدام به صدور اخطار پلمپ مغازه نموده و ده روز به وی مهلت داده اما بلافاصله پس از ابلاغ اقدام به صدور نامه جلوگیری از پلمپ به دلیل پیگیری متشاکی نموده است با توجه به غیر قانونی بودن کار اتحادیه از چه طریق میتوانم پیگیری کنم و اصلا صدور نامه جلوگیری از پلمپ چه شرایطی دارد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی درصورتی که شکایت از مغازه دار از طریق اتحادیه صنف به نتیجه نرسد، پرونده پس از 10 روز کاری، به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع خواهد شد.برای ثبت شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی با مراجعه به سایت www.t135.ir امکان ثبت درخواست شکایت و پیگیری برای شما مهیا می شود.