25 آبان 1402

جواز کسب اشتغال

دسته بندی : تعزیرات | نداشتن پروانه کسب
فرشته حسنوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مایه مغازه اجاره کرده بودیم برای تعمیرات لوازم خانگی سه ماه پیش اقدام کردی برای جواز کسب بعد از 2 ماه نچرخید همون کارو جمع کردیم و دفتر پیک موتوری کردیم
وجواز پیک موتوری روی همون مغاز گرفتیم می خواستم بدونم از لحاظ قانونی امکان پلمپ مغازه رو داره اتحادیه لوازم خانگی. وچه کاری باید انجام دهیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما جواز کسب شغل دوم روهم اخذ نمودید لذا ازاین جهت مشکلی نیست