12 تیر 1402

آیا شکایت شاکی یک کارگاه تولیدی منجر به پلمب خواهد شد؟

دسته بندی : تعزیرات | عرضه خارج از شبکه
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام واحد تولیدی م را به دلیل اینکه یک کارگی آمده وگفته من تولید فلان دستگاه را بلدم یکی از سالن ها را بده در اختیار من ومن هم قبول کردم صاحب کار قبلی آن کارگر شکایت کرده وحکم پلمپ گرفته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر چه توضیحات کافی نیست ولیکن تا اینجای قضیه باید گفت که پلمب کارگاه حتما باید به استناد دلایلی قوی باشد که احتما لا شاکی دلایلی محکم ارائه نموده است.