19 مهر 1402

قاچاق کالا ( برنج خارجی )

دسته بندی : تعزیرات | عرضه خارج از شبکه
مقصود درویشی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شغل بنده فروش خوار و بار و مواد غذایی می‌باشد چند ماه پیش مامورین تازیرات درب مغازه ما اومدن و 1500 کیلو برنج تنظیم بازار رو صورت جلسه کردن ک مبلغ تخلف بنده حدود 10 میلیون تومان می‌ باشد راهی وجود داره ک بتونم خودمو از این موضوع تبرعه کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که مدارک مربوط به ادعای خود مبنی بر اینکه مقدار برنج خارجی موردنظر جهت تنظیم بازار و از مبادی قانونی وارد شده و در اختیار شما قرار گرفته رو به اداره تعزیرات ارایه کنید