29 آبان 1400

شکایت در مورد تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید دادگاهی داریم که طرف از من به عنوان تحصیل مال نامشروع و اسناد مجعول شکایت کرده ..آیا ادعا را باید ثابت کند بر اساس مدارک و مستندات یا خیر و اینکه بدون اثبات قاضی قرار بازداشت صادر میکند یا خیر تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم کسی که مدعی بر وقوع جرمی است باید آنرا اثبات کند و مدارک و مستندات نیز به شخص کمک میکند تا بتواند ادعای خود را اثبات نماید قاضی با در نظر گرفتن محتویات پرونده اقدام به صدور قرار کفالت یا وثیقه می نماید موفق باشید