شکایت کیفری تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده 10 ماه پیش از شخصی بابت ثبت نام خودروهای وکالتی مبلغ 240 میلیون تومان دریافت کردم و بنا به دلایلی نتوانستم خودروی مذکور را ثبت نام کنم و بابت اصل سرمایه شاکی مبلغ 240 تومن چک صیادی به نام ایشان ثبت و صادر نمودم هم اکنون نامبرده اقدام به طرح شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع و سواستفاده از امتیازات و تقلب نموده است و همزمان چک ضمانتی را نیز به اجرا گذاشته است آیا با وجود صدور اجراییه علیه بنده شکایت کیفری تحصیل مال از طریق نامشروع ایشان صحیح می‌باشد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام طبق توضیحات خیر ولی پیشنهاد می گردد برای اطمنیان بیشتر و دفاع بهتر وکیل اخذ شود