تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آقا ببخشید مصدع اوقات میشم
این اخطاریه امروز برای برادر من که20سالشه آمده ولی ما کلا خبر نداریم چی هست
تو روخدا یه نگاه بندازید ببینید این یعنی چی؟چکار باید بکنیم؟
ما شهرستانیم اینجا نوشته کرج
یه دنیا ممنون میشم جواب بدید
متنش هم اینه
دعوی ... به طرفیت ... مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات و کلاهبرداری با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.
عدم حضور جلب است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر. این ابلاغیه حضور جهت ادای توضیحاته که احتمالا چند روز مهلت دادن که برید شعبه دادیاری مربوطه. سعی کنید مستنداتتون رو ببرید بذارید تو پرونده وگرنه محکوم میشید