14 تیر 1402

پس گرفتن زمین از سازمان منابع طبیعی

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | اعتراض به تشخیص ملی شدن اراضی موضوع تبصره 1 ماده 9 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی
حسین تبرته فراهانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وعرض ادب.نزدیک به 15000مترزمین باسندمنگوله دار درجاده اشتهارد کرج بعداز شهرک صنعتی کوثرازپدرم بجای مانده. بعدازتهیه نقشه وutmو سپس درخواست استعلام ازمنابع اشتهارد امروزمشخص شد که زمین فوق ملی اعلام شده.. لطفا درصورت امکان راهنمایی بفرمائید آیا با گرفتن وکیل مجرب درامورمنابع ودادن دادخواست امیدی به بازپس گرفتن زمین هست.. واگر هست چنددرصد شانس وجود دارد.. باتشکر فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر بله، اگر کسی ادعای مالکیت و تشخیص اراضی ملی از مستثنیات کرد و ادعای او از سوی جهاد کشاوری رسمی شناخته شد، با اثبات صحت ادعای او، مالکیت زمین به فرد منتقل شده و حق خرید و فروش آن را پیدا خواهد کرد. البته در چنین دعاوی تخصصی بهتر است در کنار فرد یک وکیل متخصص ملکی حضور داشته باشد تا بتواند بر مبنای علم و تجربیات خود امور را پیگیری نماید.