اعتراض به ملی شدن اراضی

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | اعتراض به تشخیص ملی شدن اراضی موضوع تبصره 1 ماده 9 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من پدرم یه قطعه زمین روستایی با همان سندهای قدیمی دست نویس قولنامه ای دارن که حدودا مال پنجاه سال پیش هست
این روستا نزدیک به ده سال هست که شهر شده
پدرم سالهاست که در آن زمینها کشاورزی میکند
در حال حاضر که برای سند ثبتی اقدام کردیم به ما گفتند که این زمینها را منابع طبیعی به تصرف خود درآورده
آیا میشه با استناد به مدارک قدیمی که داریم اعمال حق کنیم
با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر محترم درصورت وجود اسناد و مدارک اثبات کننده و هم چنین نقشه های هوایی دهه 40 میتوانید به رای ملی شدن اراضی اعتراض نمایید و نسبت به ابطال آن سند اقدام نمایید و متعاقب آن زمین را به تملک خود بازگردانید.