15 تیر 1402

ملی شدن زمین زراعی

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | اعتراض به رای قاضی هیات حل اختلاف قانون تعیین تکلیف اختلافات اراضی موضوع اجرای ماده 56 قانون جنگل ها و مراتع
علی سنجری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام .زمین تصرفی 40ساله که داخلش باغ کیوی کاشتم و انباری و سوییت سه سال بناه کردم ولی در حال حاضر منابع طبیعی گزارش بر ملی بودن و دادخواست به دادگاه ارایه کرده مدارک که بابت زمین دارم استشهاد محلی چند سال پیش و چند سال پیش هم بهربداری نمودم ایا میتونن خلعیت زمین یا بنا را از دادگاه بگیرت

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما باید ثابت بنمایید که ملک شما مستثنیات قانون ملي شدن جنگل‌ها و مراتع کشور می باشد. متاسفانه امکان راهنمایی شما از این طریق به طور کامل ممکن نمی باشد. شما بهتر است با یک وکیل متخصص در همین موضوع مشورت بنمایید.