16 تیر 1402

تعدیل اجاره بها در صورت موافقت وعدم موافقت طرفین

دسته بندی : حقوقی | تعدیل اجاره بها
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده سرقفلی مغازه رو دارم مالک هر سال درخواست تعدیل اجاره رو داره و خواهان افزایش اجاره رو داره . میخواستم سوال کنم قواعد به چه صورته ؟؟؟ چند درصد میتونه اضافه کنه ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی ، موجر شخصا نمی تواند اجاره رابالا ببرد مگراینکه شما بامبلغ پیشنهادی ایشان موافق باشید معمولامبلغ اجاره هرسال 20درصد افزایش پیدا می‌کند که در صورت عدم توافق موجر میبایست دادخواست تعدیل اجاره بها راتقدیم دادگاه نمایندکه دادگاه مبلغی را طبق نظر کارشناس تعیین می‌نماید.درخواست تعدیل هر3سال یکبار می تواند تقدیم نماید.