07 مهر 1402

تعدیل اجاره بها توسط موجر

دسته بندی : حقوقی | تعدیل اجاره بها
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام. آیا در املاک سرقفلی وقتی مالک دادخواست تعدیل اجاره بها میدهد. و اجاره ایشان تا زمان تاریخ اراءه دادخواست به دادگاه پرداخت گردیده، در زمان دادرسی و صدور حکم و تعیین اجاره بهای جدید که اصولا چند ماه طول کشیده، باید همان اجاره قبل واریز شود یا منتظر رای دادگاه باشیم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام ، در این مورد تا مشخص شدن رای دادگاه مبنی بر تعدیل اجاره شما می بایست اجاره تعینی سابق را پرداخت نموده و پس از آن ما به التفاوت را بپردازيد.